Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST! Foredrag: Eventyrets land - H.C. Andersens version og vision

AUG
13

AFLYST! Foredrag: Eventyrets land - H.C. Andersens version og vision


Dato Lørdag d. 13. august 2022, Kl. 15:45 til kl. 17:45
Sted Børsmose kirke, Kærgårdvej 1A, 6840 Oksbøl
Medvirkende
Johs. Nørregaard Frandsen
Pris
gratis
AFLYST! Foredrag: Eventyrets land - H.C. Andersens version og vision

Pga. sygdom aflyses foredraget med Johs Nørregaard Frandsen. Fællessang med Otto Laust bliver derfor flyttet til kl. 16 og Mette fortæller lidt indimellem om Johannes Møllehaves opdagelser: H.C. Andersens salt – om humoren i H.C.Andersens eventyr. Deltagelse i det arrangement i Børsmose kirke, er så gratis! 

Eventyrets land - H.C. Andersens version og vision”. 

Foredrag vedJohs. Nørregaard Frandsen, som i en årrække har været leder af H.C. Andersen Centret. Er oprindeligt landmandsuddannet, men skiftede retning og blev student og senere professor i litteratur. 

H.C. Andersens eventyr rummer visdom og en menneskelighed, som er uovertruffen, og dertil er de fleste morsomme og fulde af ironi. Han skildrede troen og lyset, men også mørket, skyggerne, modsætningerne, og han var både fascineret af og skræmt over det moderne, der opstod og skete i hans levetid. I foredraget indkredser jeg Andersens fortællekraft og Andersens særlige forestillinger om ”Eventyrets Tid” og om ”Livsrejsen”. Foredraget bygger blandt andet på min nye bog: H.C. Andersen og rejsen. 

Forlaget U Press2022