Dato Onsdag d. 7. december 2022, Kl. 19:00 til kl. 19:30
Hjerteforeningen
100 ved henvendelse på vagn@turbopost.dk
Hjerteforeningens julekoncert Aal

Hjerteforeningen Varde Lokal afdeling afholder Julekoncert.

Julekoncert Kom med hjerterne åbne, og få dem fyldt op med de dejligste juletoner. Hjerteforeningen Varde Lokal afdeling indbyder igen i år til en stemningsfuld aften i julens tegn. De to sangerinder, Kirstine Bonde og Anne Fjord, disker op med alt hvad julen tilhører af musik; smukke juleklassikere, højstemte toner, svingende julesange og de vil lægge en god bund for at komme i den rette stemning, til den kommende juletid. De to sangerinder kommer fra hver deres musikalske verden, hvilket repertoiret afspejler. Kirstine Bonde er klassisk uddannet sanger, og har som gæstesolist i 4 år turneret rundt med julekoncerter i Norden, med den kendte sanger Paul Potts, vinder af Brittain’s got Talent. Anne Fjord er et fyrværkeri af energi og talent, og er en brugt solist i bla. gospel-verdenen og som en af solisterne på ‘ Kim Larsen- Tribute’ koncerterne. De to supplerer hinanden godt, og publikum vil opleve en alsidig og hjertelig julekoncert. Ved klaveret sidder den dygtige pianist, Per Sønderby.

07. Dec. 2022 kl. 19:00

Aal Kirke Kirkegade 40