Dato Torsdag d. 9. februar 2023, Kl. 09:30 til kl. 10:30
Sted Aal sognehus, Kirkegade 40, 6840 Oksbøl
Anders Kingo

Torsdag d. 26. januar:

”Søren Kierkegaard og herrnhuterne”

Foredrag ved Anders Kingo, valgmenighedspræst, dr. Theol. En fortælling om manden, slægten og værket. Foredraget udfolder den medrivende og bevægende fortælling om Søren Kierkegaard og om hans opvækst i et til dels herrnhutisk hjem. Herrnhuterne er i Danmark bedre kendt som brødremenigheden med hovedsæde i Christiansfeld og med rod i en mild pietistisk bevægelse udgået fra Sachsen i Tyskland i 1720'erne. Udover at høre om herrnhutismens spændende og fascinerende historie skal vi fordybe os i det hidtil ubesvarede spørgsmål, hvorledes denne hernrhutiske opvækst påvirkede Søren Kierkegaard, der med sit omfattende forfatterskab skulle skrive sig ind i verdenslitteraturen.

Kaffe og brød: kr. 30,-