• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 14. maj 2019, kl. 10:00

OBS! Denne sidste gang inden sommeren er vi nødt til at rykke over i sognehuset. Det er ikke helt den samme oplevelse, men synge og danse dét kan vi og hygge os med kaffen bagefter, så kom og vær med.....

Babysalmesang, 0-1 år

For din baby er den smukkeste stemme din stemme. Syng for din baby og nu vi er igang, så kan vi også danse og lytte til musik sammen. I kirkens rum, er der en atmosfære, der indbyder til nærvær. Kom og vær med. Vi mødes i kirken, hvor barnevognen er velkommen i våbenhuset (indgangen), ta' baby og dyne med ind, vi har tæpper at sidde på og baby kan ligge på dynen. Det hele foregår i et roligt tempo, afslappet atmosfære, og man kan trække sig tilbage, som man har behov for. I kirken har vi fokussang og musik, bagefter er der kaffe i sognehuset og her kan vi snakke igennem.

Følg med her på siden og i kirkebladet for de kommende arrangementer.

Mikael Haaning sidder ved orgelet. Vi ses.
Kærlig Hilsen
Betina Frederiksen Jæger