Lørdag d. 5. december 2020, kl. 16:00

De bedste Sange fra Julekalenderne.

Julen er traditionernes tid, og hver december venter vi sammen med familien spændt på at følge med i årets TV-julekalender. Akkompagneret af Thomas Moesgaard og Jacob Elbæk Jensen, synger Anja Møllerskov et udvalg af de allerbedste af julens sange, som vi kender fra TV. Du kan høre sange fra blandt andet fra Tidsrejsen, Jul på Slottet, Tvillingerne og Julemanden, Pagten og mange flere. 

- Såvidt indholdet til ekstraordinær julekoncert i Aal. Det er vores formand, Marianne Kobbelgaard Meyer, der synes, vi måtte gøre noget i den her tid – og ja, vi kommer da i hvert fald til at mangle traditionen før Corona, hvor de små skolebørn altid glade og for fuld kraft sang om Julemandens 4 tykke maver.

Mange hilsner Mette…


Koncerten koster 50,- pr. person. Vær opmærksom på at der skal "samtykkes" bl.a. til at vi må tage billeder under koncerten, da hele koncerten livestreames.

Man kan tilmelde max. 2 personer ad gangen, der er nærkontakter (samme husstand). Vi anviser jeres pladser når I kommer. Det er et puslespil der skal gå op i forhold til retningslinjerne om at holde afstand, så dette er vilkårene. 

 

Du kan tilmelde dig fra fredag d. 20. november på følgende link:

https://forms.churchdesk.com/f...

Betaling ved bestilling 50,- Der kan betales med kreditkort.

Gem kvittering og medbring på koncertaftenen.

 


Familiekoncert Anja & co. synger de bedste sange fra julekalenderne
Medvirkende
Anja Møllerskov, Thomas Moesgaard, Jacob Elbæk Jensen
Sted Aal kirke, Kirkegade 40A, 6840 Oksbøl
Pris
50